Állásfoglalás- elhatárolódás

Mint az eredeti Splendid FillAIR hyaluron pen márka tulajdonosa és Magyarországi forgalmazója a következő közleményt kívánom kiadni:

Maximálisan elhatárolódunk a szem alatti karikák- táskák, valamint a glabella, azaz a két szemöldök közötti függőleges szigor ráncok hyaluron pennel történő kezelésétől és az ezzel az eszközzel történő zsírbontó injekciók beadásától is!

Álláspontunk szerint veszélyezteti az infraorbitális ideget, a szem körkörös izmát, a zsírréteget és az ereket....nincs alátámasztás, a mozgási energia lökéshulláma károsíthatja ezeket a képleteket, ha az anyag nem is jut odáig, de még az sem biztos....apropó, anyag: Gyönyörű püffedt, kékesen elszíneződött szemeknek lehetünk majd szemtanúi kisvártatva.(Tyndall effect)

Homlok-glabella: Úgy 4-12 hét elteltével az anyag a folyamatos mimikai mozgás okán, hurkába gyűlik és például profilból kiemelkedik majd.

Zsírbontás-a hipodermis környékéig se jut az anyag, orvosi injekcióhoz szánt összetevők esetén roncsolhat, rossz esetben, jó esetben pedig teljesen eredménytelen marad a kezelés, így a vendég hiába fizetett és elégedetlen lesz.

Mi továbbra is maradunk az eredeti protokollnál, a biztonságos és hosszú távú, jó eredménnyel bíró kezeléseknél. A szem alatti táskák- ráncok kezelésére, valamint a zsírbontásra is létezik megfelelő kezelés, olyan is amelyet kozmetikusok végezhetnek biztonságosan, de más hatóanyaggal és más eszközökkel, nem a hyaluron pennel.

Kérjük a kozmetikus kolléganőket, mielőtt tanfolyamot választanak győződjenek meg róla hogy az adott tanfolyam oktatási anyaga honnan származik, az oktató maga hol sajátította el ezt az eljárást és az általa elsajátított eljárás milyen hosszú múltra és tapasztalatra tekint vissza? A YouTube- ról ellesett és önmaga által tesztelgetett vagy kifejlesztett verziók nem minősülnek oktatási anyagnak! Ezek a próbálkozások hosszú távon ezt a csodálatos eszközt, amely képes tű és fájdalommentesen a hyaluronsavat a bőrbe juttatni lejáratják és rossz hírét keltik, méghozzá sajnálatos módon nem különbséget téve jó és rossz szakember között, megfelelő és nem megfelelő alkalmazás között. Ugyanúgy, ahogyan a nem megfelelő töltőanyagok használata miatt már terjed a vendégek között az a rossz hír is, hogy nem tartós a hyaluron pennel történő kezelés eredménye. Ami természetesen nem igaz, hisz a megfelelő töltőanyaggal, ami nem ahhoz lett kifejlesztve, hogy orvos tűvel beinjekciózza azt a bőrbe, hanem megfelel a hyaluron pen követelményeinek és képes a nyomás által a bőrbe jutni, maximálisan tartósak az eredmények.

Győr 2019 04.06.

 

AMENNYIBEN TE IS SZAKEMBER VAGY ÉS SZERETNÉL ILYEN KEZELÉST VÉGEZNI, AKKOR ITT VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT:

Dévényi Natália

9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 2-3.
Facebook.com/PinkSmink
E-mail: info@pinksmink.hu
Skype: natalia.devenyi

Írj nekünk


Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:
Üzenet szövege:
Captcha ellenőrző: